Oracle 1Z0-333 ExamOracle Financials Cloud: General Ledger 2016 Implementation Essentials

Total Question: 80 Last Updated: September 12,2017
  • Updated 1Z0-333 Dumps
  • Based on Real 1Z0-333 Exams Scenarios
  • Free 1Z0-333 pdf Demo Available
  • Check out our 1Z0-333 Dumps in a new PDF format
  • Instant 1Z0-333 download
  • Guarantee 1Z0-333 success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Top Tips Of 1Z0-333 cram

Ucertify 1Z0-333 Questions are updated and all 1Z0-333 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 1Z0-333 exam prep kits you will be ready for the real 1Z0-333 exam without a problem. We have Leading Oracle 1Z0-333 dumps study guide. PASSED 1Z0-333 First attempt! Here What I Did.

Q1. Which three reporting tools are based on real-time data or balances?

A. Oracle Business Intelligence Applications (OBIA

B. Smart View

C. Business Intelligence Publisher (BI Publisher)

D. Oracle transactional Business Intelligence (OTBI)

E. Oracle Financial Reporting (FR)

Answer: B,D,E


Q2. Who are the three primary Functional Setup Manager users?

A. End Users that perform transaction processing

B. Implementation Project Managers and Consultants

C. System Administrators

D. Application Developers

E. C-Level Executives

Answer: A,B,C

Explanation:

http://docs.oracle.com/cd/E29505_01/fusionapps.1111/e20365/F530303AN100AE.htm


Q3. All of your subsidiaries can share the same ledger with their parent company and all reside on the same application instance. They do perform intercompany accounting.

What does Oracle consider the best practice approach to performing consolidations?

A. Use Oracle Hyperion Financial Management for this type of complex consolidation.

B. Use General Ledger's Balance Transfer programs to transfer subsidiary ledger balances to theparent ledger, and then enter eliminating entries as a separate balancing segment in the parent ledger.

C. Use General Ledger’s Financial Reporting functionality to produce consolidated reports bybalancing segment where each report represents a different subsidiary. Any eliminating entries can be entered in yet another separate balancing segment.

D. Create separate ledgers for each subsidiary that shares the same chart of accounts, calendar,currency, and accounting method. Create a separate elimination ledger to enter intercompany eliminations. Then create a ledger set across all ledgers and report on the ledger set.

Answer: A

Explanation:

Reference:

http://www.oracle.com/us/solutions/business-intelligence/consolidation-solution- 1876985.pdf


Q4. You entered a journal and the client is asking for the following information:

• The current account balance

• What the future account balance will be if the Journal is approved and posted How will you get this information?

A. View the Projected Balance region in the Create Journals page.

B. Run a Trial Balance before and after posting.

C. Use Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) to query General Ledger balances

D. Query the account balance online.

Answer: C


Q5. You are creating financial statements and want to have charts, such as a bar graph, automatically inserted to improve the understanding of the financial results.

What’s the most efficient way to achieve this?

A. When viewing the report, download to Excel and use Excel's Charting features to create your bar graph.

B. When designing your financial statement using Financial Report (FR), embed a chart into your report

C. Use Account Inspector that automatically creates graphs on financial balances.

D. Use Smart View, which is and Excel Add-on

Answer: C

Explanation:

Reference: https://docs.oracle.com/cd/E37017_01/doc.1115/e22893/F479559AN10590.htm


Q6. Your customer has many eliminating entries to eliminate intercompany balances. The General Ledge does not include a purpose-built Consolidation feature.

How would you automate the process of creating eliminating entries, assuming your customer is not using Oracle Hyperion Financial Close Management?

A. Use the spreadsheet template that is accessed from the "Create Journal in Spreadsheet" task and import the spreadsheet with the eliminating entries every period.

B. Use the General Ledger's Calculation Manager to define an allocation definition to eliminate entries that you can generate every period.

C. There is no way to automate this process if the customer is not using Oracle Hyperion Financial Close Management.

D. Create a manual journal that includes the eliminating entries, and then create a copy of the Journal batch every period.

Answer: C


Q7. You've set up the standard accrual with encumbrance accounting for your ledger and you realized that the encumbrance journals are defaulting with current date as the accounting date.

What is causing this?

A. The subledger accounting option Is set to system date.

B. The actual accounting date was set up under the encumbrance accounting Default Date Rule.

C. The system date was set up under the encumbrance accounting Default Date Rule.

D. The current transaction accounting date was set up under the encumbrance accounting Default Date Rule.

E. The prior related transaction accounting date was set up under the encumbrance accounting Default Date Rule.

Answer: D


Q8. You want to enter budget data in Fusion General Ledger. Which method is not supported?

A. Smart View

B. Application Development Framework Desktop Integration (ADFdi)

C. File-based Data Import

D. Entering budget Journals

Answer: D

Explantion: Reference: http://docs.oracle.com/cd/E28271_01/fusionapps.1111/e20384/glossary.htm


Q9. Journal approval uses Approvals Management Extension (AMX).

Which AMX builder method is most effective in routing the journals to the Accounting Manager when the General Ledger Accountant enters the journal?

A. Supervisory level based on HR Supervisors

B. Job level

C. Position

D. Approval Group

Answer: D


Q10. Which statement is true when creating an Implementation Project for Financials Cloud?

A. The Implementation Project is preconfigured and cannot be deleted or changed.

B. Plan your implementation project carefully because you cannot delete it or make changes later.

C. You must select the Offering "Financials," and each individual product or option to perform the setup for each product in Financials Cloud.

D. Selecting the Offering "Financials," automatically allows you to perform the setup for all Financials Cloud products.

E. You only need to make the project name unique, then you can perform the setup for any product family, such as Financials, Procurement, Human Capital Management and Supply Cham Management.

Answer: C


Related 1Z0-333 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://eaedu.ca/    | http://eaedu.ca/    |